Termékeink:


 

Ruházat


Borászat


NépművészetCsomagoló üzem

- Tea filterezés, poharas és vákuumos csomagolásCipő üzem

- Cipőfelsőrész, szabása, varrása; készcipőkVarrodai szolgáltatások

További varrodai képek

A MedInt Group foglalkoztatási társaság számos szakma követelményeinek megfelelő munkaruházatot, kórházi köpenyeket, műtős ruhákat, sebészeti törlőket, üzemi védőruhákat és cipőket, egyházi viseletet, iskolai egyenruhát, fellépő ruhákat, jelmezeket, női felsőruházati divatcikkeket, stb. készít.
Az üzem a szabástól a késztermékig, a teljes technológiai folyamathoz szükséges valamennyi eszközzel rendelkezik.

A vállalkozás 1998 óta foglalkoztat megváltozott munkaképességű személyeket. Tapasztalatok szerint, a dolgozók munkabírása a betegségük miatt korlátozottabb egészséges társaikénál, mégis képesek eleget tenni magas szintű minőségi elvárásoknak.
A rendszeres vevői elégedettségvizsgálataink is alátámasztják ezt a megállapítást.

A varroda személyi állományát nagy gyakorlattal és tudással rendelkező szakemberek alkotják. Munkájukat a megfelelő pontosság és sokrétűség jellemezi, ami a különleges vevői elképzelések és elvárások megvalósításának az alapja. Így mód van a megrendelt termékekre díszítésként, egyedi hímzéssel és más technológiai eljárással készült feliratokat, képeket és egyéb applikációkat készíttetni.
Az üzem technikai felszereltsége (alap-, illetve speciál gépek) és humánerőforrás kapacitása több ezres darabszámú megrendelés teljesítését is lehetővé teszi.

Az üzem valamennyi terméke az adott felhasználási terület előírásainak megfelelő, a vonatkozó szabályok szerint bevizsgáltatott és minőségi bizonyítvánnyal ellátott alapanyagokból, készül. Ebből eredően a társaság a varrásra saját hatáskörben, az alapanyagokra a gyártók felé áthárított garanciát vállal.

Személyes érdeklődés és megrendelés esetén, a társaság bemutatja a gyártási tevékenységét minősítő referenciákat.

Érdeklődjön a részletek felől!


Társaságunk megváltozott munkaképességű munkatársakat keres azonnali belépésre. Érdeklődjön a feltételek iránt levélben, vagy az elérhetőségeinken!

Kapcsolat

 

Ha adatokra, információra
van szükséged, használj
okos programokat!

 

 

Készíts jegyzeteket,
másold ki a
számítógéped vágólapjára,
vagy nyomtasd ki őket!

 

Kíváncsi vagy az egészségi
állapotodra?
Ha van bátorságod megnézni,
kattints ide!

 

 

Fontos linkek!
(kereső, időjárás, szótár,
kormányzati portálok, stb.)

 

Munkahelyi sarok
- dolgozói tájékoztató -