Termékeink:


 

Ruházat


Borászat


NépművészetCsomagoló üzem

- Tea filterezés, poharas és vákuumos csomagolásCipő üzem

- Cipőfelsőrész, szabása, varrása; készcipőkIskolai szalagtűző-, ballagási-, egyen- és
formaruhák


A MedInt Group foglalkoztatási társaság megrendelésre iskolai egyenruhát, ballagási kosztümöket és öltönyöket készít.

A kifinomult, könnyed ballagási kosztümök és öltönyök tervezése az alakot követő letisztult vonalvezetés szerint történik. Az egyéni stílus és a virtuózan felhasznált anyagok gondoskodnak arról, hogy a kosztüm, az öltöny és mellény szett, igazán elegáns viselet legyen.

Szoknyás vagy nadrágos, két vagy három részes kosztümök közül választhatnak a hölgyek. Különösen előnyös az erősebb alkatú hölgyeknek azok hosszú változatai.

 A szépen kidolgozott kosztüm-költemények színben és szabásban, mintában és anyagukban mind egyediek lehetnek. Ezek a kosztümök szépséget, eleganciát és bájos nőiességet sugároznak.

Az öltönyök elengedhetetlen kiegészítője a mellény és a színben, fazonban hozzá illő nyakkendő, ami kívánságra egyedi méretekben is készülhet.

Az iskolai egyenruha állhat szoknyából, nadrágból, ingből és hozzá való zakóból, melyre mód van a díszítésként, egyedi hímzéssel és más technológiai eljárással készült feliratokat, képeket és egyéb applikációkat készíttetni. A kollekció kiegészíthető még nyakkendővel, sállal is, ami teljesebbé teszi az öltözetet.
A megfelelő munkaruha szintén nélkülözhetetlen az iskolai szakmai gyakorlatokon.
A tanulóknak készített munkásruhák kiemelten kopásállóak, színtartóak valamint olaj és szennyálló anyagból készülnek, egyedi méretben is, és tetszőleges színben.
Ebben az esetben is mód van az egyéni elképzelések figyelembe vételére.

Az üzem technikai felszereltsége és humánerőforrás kapacitása nagyobb darabszámú megrendelés teljesítését is lehetővé teszi elfogadható határidőn belül.

A vállalkozás a varrásra saját hatáskörben, az alapanyagokra és kellékekre, a gyártók felé áthárított garanciát vállal.
Az esetleges reklamációt személyesen, levélben, vagy a társaság honlapján keresztül, írott formában tudja fogadni a megbízott képviselő.

Érdeklődjön a részletek felől!Társaságunk megváltozott munkaképességű munkatársakat keres azonnali belépésre. Érdeklődjön a feltételek iránt levélben, vagy az elérhetőségeinken!

Kapcsolat

 

Ha adatokra, információra
van szükséged, használj
okos programokat!

 

 

Készíts jegyzeteket,
másold ki a
számítógéped vágólapjára,
vagy nyomtasd ki őket!

 

Kíváncsi vagy az egészségi
állapotodra?
Ha van bátorságod megnézni,
kattints ide!

 

 

Fontos linkek!
(kereső, időjárás, szótár,
kormányzati portálok, stb.)

 

Munkahelyi sarok
- dolgozói tájékoztató -