Termékeink:


 

Ruházat


Borászat


NépművészetCsomagoló üzem

- Tea filterezés, poharas és vákuumos csomagolásCipő üzem

- Cipőfelsőrész, szabása, varrása; készcipőkA Medint-Group Foglalkoztatási Csoport


 

magában foglalja az Interplán Kft-t, a Medicplast Co' Kft.-t és a Regionális Munkaerő Rehabilitációs Alapítványt.

A menedzsment elkötelezett a megváltozott munkaképességű munkavállalók és fogyatékos személyek foglalkoztatásában. 2000 óta munkavállalóinak döntő hányada (átlagosan 90%) megváltozott munkaképességű vagy fogyatékos személy.

Az Interplán Kft és a Medicplast Co' Kft. 2006 óta rendelkezik (háromévenkénti megújítással) a 176/2005 (IX. 2) kormányrendeletben meghatározott követelmények szerinti akkreditációs tanúsítással, miszerint mindkét társaság védett foglalkoztató.

A foglalkoztatási csoport tagjai (akkreditáció által elismert módon), a piaci feltételekhez igazodva, profitorientált módon végzik a munka rehabilitációt. Ebben a munkakörnyezetben szerzett tapasztalat jelentős esélyt ad munkavállalóinknak arra, hogy a szabad munkaerőpiacon kedvezőbb helyzetbe kerüljenek.

A tanúsítványok a visszavonásig hatályosak.

Mindkét Kft. 2010.júliusában felkerült a "Védett Műhelyek" listájára.

Mivel az Interplán Kft. alapítása óta megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztat, jelentkezett arra a pályázati kiírásra, amely megfelelőség esetén hozzájárul a "Fogyatékosság-barát Munkahely" logó használatához.

A Kft. által az elmúlt években kialakított foglalkoztatási profil, az alkalmazott tárgyi eszközök együttese, a speciális munkakörnyezet, hatékony munkatapasztalat-szerzési lehetőséget biztosít a megváltozott munkaképességű dolgozók számára. A megpályázott logóhasználat ezt a komplexitást, illetve annak színvonalát hivatott reprezentálni. Így a Kft. új munkahelyeinek betöltésekor, a jelentkezők számára a logó útmutatóul szolgálhat jelezve, hogy az Interplán Kft munkahelyei mindenben megfelelnek a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatási feltételeinek

A cégcsoport működési területeiről, gazdaságfilozófiájáról, prezentációval segített előadás hangzott el a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal gondozásában szervezett Komplex Bizottsági Szakértők Képzésén (2011. 09. 16 - 09. 17.).

 


Társaságunk megváltozott munkaképességű munkatársakat keres azonnali belépésre. Érdeklődjön a feltételek iránt levélben, vagy az elérhetőségeinken!

Kapcsolat

 

Ha adatokra, információra
van szükséged, használj
okos programokat!

 

 

Készíts jegyzeteket,
másold ki a
számítógéped vágólapjára,
vagy nyomtasd ki őket!

 

Kíváncsi vagy az egészségi
állapotodra?
Ha van bátorságod megnézni,
kattints ide!

 

 

Fontos linkek!
(kereső, időjárás, szótár,
kormányzati portálok, stb.)

 

Munkahelyi sarok
- dolgozói tájékoztató -