Termékeink:


 

Ruházat


Borászat


NépművészetCsomagoló üzem

- Tea filterezés, poharas és vákuumos csomagolásCipő üzem

- Cipőfelsőrész, szabása, varrása; készcipőkFogyatékosság-barát munkahely elismerés

 

2013. október 10-én, immár negyedik alkalommal adták át a Fogyatékosság-barát Munkahely elismeréseket. Az Interplán Kft. 2011 második felében sikeresen pályázott, s idén újabb két évre nyerte el a logó használatának jogát.

A Fogyatékosság-barát Munkahely elismer, és alapja a folyamatos fejlesztés. A Fogyatékosság-barát Munkahely logót használó munkáltatókat az Európai Minőségmenedzsment Alapítvány (EFQM) Kiválóság Modellje alapján kidolgozott koncepció mentén vizsgálják.

A logó hasz nálata a külső és a belső kommunikáció során egyaránt üzenetértékű:

- a fogyatékos emberek számára világossá teszi, hogy az adott szervezetnél örömmel fogadják jelentkezésüket az álláshirdetésekre, és érdeklődnek képességeik iránt


- másrészt a meglévő munkavállalóknak azt üzeni, hogy értékelik hozzájárulásukat, és méltányosan fogják őket kezelni, ha munkavégző képességük csökkenne.


Idén 18 szervezet kapta meg a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést, 9 szervezet lett a díj új büszke tulajdonosa, köztük a Magyar Telekom Nyrt., MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt., Accor-Pannonia Hotels Zrt. Valamint 9 szervezet nyerte el újabb két évre az elismeréssel együtt járó Fogyatékosság-barát Munkahely logó használatának jogát, így például IBM Magyarországi Kft., McDonald’s Magyarországi Étterem Hálózat Kft., Tesco Globál Áruházak Zrt., valamint Cégünk.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a logó - köszönhetően a szigorú elvárásoknak és alapos minőségbiztosítási eljárásnak - mára igazi védjeggyé vált a fogyatékkal élő munkavállalók szemében.

Előzményként az Interplán Kft 2011. év második felében sikeresen pályázott a fogyatékosság-barát munkahely elismerés megszerzésére a Salva Vita Alapítványnál.

Ez az elismerés nagy megtiszteltetést jelent a Cég számára, hiszen 2010-ben mindössze 9 Vállalat, köztük  az Auchan Magyarország Kft, a  BauMax Magyarország Kereskedelmi Zrt., az „Esélyt a hátrányos helyzetű embereknek” Alapítvány, a Hotel Panda Kft., a Johnson Controls Mezőlak Kft., a Macher Gépészeti és Elektronikai Kft., a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., a Szegedi SZEFO Fonalfeldolgozó Zrt. és a SZRT-SERVICE Üzemeltető és Oktatási Kft. büszkélkedhetett ezzel a címmel.

Az elismerést a Nemzeti Erőforrás Minisztérium, az American Chamber of Commerce in Hungary, a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület és a Salva Vita Alapítvány képviselői közösen ítélték oda a pályázati feltételeket sikeresen teljesítő munkáltatóknak.

A pályázók azt vállalták, hogy folyamatosan fejlesztik a fogyatékos emberek toborzásával, foglalkoztatásával, megtartásával kapcsolatos gyakorlatukat.

A logó és ezzel együtt az elismerés a fogyatékos embereknek azt üzeni, hogy a munkáltató pozitívan fogadja jelentkezésüket álláshirdetéseire, elkötelezett foglalkoztatásuk, és megtartásuk iránt.

A FOGYATÉKOSSÁG-BARÁT MUNKAHELY logó használatával - a piktogramok adta egyszerű információközlését kihasználva – a külvilág számára az Interplán Kft a honlapján keresztül kívánja „közölni”, hogy a Kft olyan munkalehetőséget, munkakörnyezetet biztosít, amely a munka világában alkalmas helyet biztosít a megváltozott munkaképességű embereknek.


Társaságunk megváltozott munkaképességű munkatársakat keres azonnali belépésre. Érdeklődjön a feltételek iránt levélben, vagy az elérhetőségeinken!

Kapcsolat

 

Ha adatokra, információra
van szükséged, használj
okos programokat!

 

 

Készíts jegyzeteket,
másold ki a
számítógéped vágólapjára,
vagy nyomtasd ki őket!

 

Kíváncsi vagy az egészségi
állapotodra?
Ha van bátorságod megnézni,
kattints ide!

 

 

Fontos linkek!
(kereső, időjárás, szótár,
kormányzati portálok, stb.)

 

Munkahelyi sarok
- dolgozói tájékoztató -