Termékeink:


 

Ruházat


Borászat


NépművészetCsomagoló üzem

- Tea filterezés, poharas és vákuumos csomagolásCipő üzem

- Cipőfelsőrész, szabása, varrása; készcipőkEstélyi és koktélruhák


A MedInt Group foglalkoztatási társaság több éve foglalkozik alkalmi viselet varrásával.
Az estélyi, koktél és báli ruhák a megrendelői igények alapján készülnek, messzemenően figyelembe véve a vevő személyiségét és fizikai adottságait. Az optimális megvalósítását belső szakmai tanácsadás segíti.
Kész ruhák azonnali alakítása, igazítása, módosítása is lehetséges.

Az estélyi ruhák kialakításakor, mind a fazon, mind a díszítés tekintetében számos lehetőség áll rendelkezésre. Legyen az egy látványos dísz, strassz kő, flitter vagy gyöngyvarrás.
Az alkalmi ruha lehet fekete vagy színes, egyszerű vagy díszített, karcsúsított vagy mell alatt vágott, bő vagy szűk fazonú. Az alkalmi ruha tervezése a vevő közreműködésével, igényeinek maximális figyelembevételével történik.
A koktélruhák sajátos anyagok kombinálásával, húzásokkal hajtogatásokkal díszítettek. Színben, anyagban, fazonban rengeteg lehetőség adódik így igazán egyedi ruhák készülnek.

A vállalkozás a varrásra saját hatáskörben, az alapanyagokra és a kellékekre, a gyártók felé áthárított garanciát vállal.
Az esetleges reklamációt személyesen, levélben, vagy a társaság honlapján keresztül, írott formában tudja fogadni a megbízott képviselő.

Érdeklődjön a részletek felől!


Társaságunk megváltozott munkaképességű munkatársakat keres azonnali belépésre. Érdeklődjön a feltételek iránt levélben, vagy az elérhetőségeinken!

Kapcsolat

 

Ha adatokra, információra
van szükséged, használj
okos programokat!

 

 

Készíts jegyzeteket,
másold ki a
számítógéped vágólapjára,
vagy nyomtasd ki őket!

 

Kíváncsi vagy az egészségi
állapotodra?
Ha van bátorságod megnézni,
kattints ide!

 

 

Fontos linkek!
(kereső, időjárás, szótár,
kormányzati portálok, stb.)

 

Munkahelyi sarok
- dolgozói tájékoztató -