Termékeink:


 

Ruházat


Borászat


NépművészetCsomagoló üzem

- Tea filterezés, poharas és vákuumos csomagolásCipő üzem

- Cipőfelsőrész, szabása, varrása; készcipőkKattints a képgalériára

Egyházi viselet


A MedInt Group foglalkoztatási társaság több éve foglalkozik egyházi viselet varrásával. A termékek között szerepelnek papi nyári és téli viseletek, ministráns ruhák, szentély textíliák és oltár vászon neműk. Női és férfi szerzetesi ruhák varrására is van lehetőség. Egyházi iskolák egyenruhái külön kívánságra egyedi stílusban is készülnek, női és férfi fazonban egyaránt. Mód van a megrendelt termékekre díszítésként, egyedi hímzéssel és más technológiai eljárással készült feliratokat, képeket és egyéb applikációkat készíttetni.

A miseruhák és kiegészítői, a diakónusok és szerzetesek ruhái egyedi tervezés szerint is elkészíthetőek.
A reverenda hagyományos viseletként, egymásra hajló patentos záródással, gyűrődésmentes és nem göbösödő anyagból készül. Külön kívánságra pliszírozással (rakással) is díszíttethető.
A hagyományos reverenda fölött viselhető, a nyakánál középen záródó gréka varrásához, rendszerint hasonló, gyűrődésmentes szövetet használ a varroda.
A papi civil ingek egyaránt készülhetnek rövid és hosszú ujjú változatban, külön kérésre kevert szálas anyagból, vagy 100% pamutból, illetve egyszínű vagy mintás textilből is.
Az egyenruhák varrása méretre szabva történik az üzemben. A pontos méretek levételét a varroda szakembere végzi a megrendelő által megjelölt helyszínen.
A felsoroltakon túl lehetőség van más egyházi viselet varratására is.
Az üzem technikai felszereltsége és humánerőforrás kapacitása a nagyobb darabszámú megrendelés teljesítését is lehetővé teszi.

Az elkészült termékkel együtt a megrendelő megkapja az alapanyagokhoz tartozó minőségi bizonyítványt, illetve a szakszerű kezelést segítő műszaki adatlapot. Személyes érdeklődés és megrendelés esetén, a társaság bemutatja a gyártási tevékenységét minősítő referenciákat.
A társaság a varrásra saját hatáskörben, az alapanyagokra a gyártók felé áthárított garanciát vállal. Reklamáció esetén a megrendelő bizalommal fordulhat munkatársakhoz személyesen, telefonon vagy levélben.
A késztermék átvétele történhet személyesen Debrecenben vagy kihelyezett telephelyeinken, illetve postai úton utánvéttel.

Érdeklődjön a részletek felől!


Társaságunk megváltozott munkaképességű munkatársakat keres azonnali belépésre. Érdeklődjön a feltételek iránt levélben, vagy az elérhetőségeinken!

Kapcsolat

 

Ha adatokra, információra
van szükséged, használj
okos programokat!

 

 

Készíts jegyzeteket,
másold ki a
számítógéped vágólapjára,
vagy nyomtasd ki őket!

 

Kíváncsi vagy az egészségi
állapotodra?
Ha van bátorságod megnézni,
kattints ide!

 

 

Fontos linkek!
(kereső, időjárás, szótár,
kormányzati portálok, stb.)

 

Munkahelyi sarok
- dolgozói tájékoztató -