Termékeink:


 

Ruházat


Borászat


NépművészetCsomagoló üzem

- Tea filterezés, poharas és vákuumos csomagolásCipő üzem

- Cipőfelsőrész, szabása, varrása; készcipőkKattints a képekre!

egészséges és túlsúlyos személyek  kórházban  kórházban  kórházban  otthon


Tegyünk valamit egészségünkért!

Mindenkinek van elképzelése saját egészségéről és talán arról is, hogy az egészséges állapot milyen hatalmas értéket jelent számára.Erre különösen akkor döbbenünk rá igazán, amikor valamilyen betegség elér bennünket, pedig nekünk dolgozni kellene, találkozóra mennénk, vagy éppen a családunk rakoncátlan tagjaival akarunk foglalkozni nevelési célzattal. Másrészről lehet, hogy velünk tervezett valaki találkozót, esetleg a munkahelyen halaszthatatlan feladat miatt számítanak ránk, előfordulhat,hogy gyermekeink, unokáink remélnek tőlünk jogos támogatást, vagy egyszerűen csak fontosak vagyunk valaki számára.
Az egészség tehát nemcsak magánügy! 
Mások miatt is, felelősséggel tartozunk saját egészségünkért, aminek megóvása jóval korábban kell, hogy kezdődjön, mint a betegség megjelenése! Természetesen az egészséges életvitelt elkezdeni sohasem késő! Az első lépések egyike lehet, hogy felmérjük a jelenlegi egészségi állapotunkat.
Erre talán a legalkalmasabb módszer a testtömegünk („testsúlyunk”) és a magasságunk közötti, tudományosan is igazolt számszerű kapcsolat-, az úgynevezett testtömeg index („body mass index”, vagy „BMI”) meghatározása.
Ez az egyszerű kétjegyű szám bizony sokat elárul az egészségi állapotunkról és arról, hogy mit kellene, illetve nem kellene tennünk, ha jót akarunk magunknak.

Az alábbi diasorozatok a megelőzéshez nyújtanak segítséget, miközben megmutatják a ránk leselkedő veszélyeket és borzalmakat.
Egyúttal megismerkedhetünk olyan eljárásokkal, életviteli módszerekkel is, amik hozzásegíthetnek bennünket a már kialakult problémák sikeres megoldásához.

A dohányzásról…
Étkeink-vétkeink
Globalizáció és egészség
Legféltettebb kincsünk


Társaságunk megváltozott munkaképességű munkatársakat keres azonnali belépésre. Érdeklődjön a feltételek iránt levélben, vagy az elérhetőségeinken!

Kapcsolat

 

Ha adatokra, információra
van szükséged, használj
okos programokat!

 

 

Készíts jegyzeteket,
másold ki a
számítógéped vágólapjára,
vagy nyomtasd ki őket!

 

Kíváncsi vagy az egészségi
állapotodra?
Ha van bátorságod megnézni,
kattints ide!

 

 

Fontos linkek!
(kereső, időjárás, szótár,
kormányzati portálok, stb.)

 

Munkahelyi sarok
- dolgozói tájékoztató -