Termékeink:


 

Ruházat


Borászat


NépművészetCsomagoló üzem

- Tea filterezés, poharas és vákuumos csomagolásCipő üzem

- Cipőfelsőrész, szabása, varrása; készcipőkBorászat

A társaság 2005 óta állít elő és forgalmaz évjáratok szerint Tokaji Furmint, Hárslevelű és Muskotályos borokat, mind száraz- mind félédes változatban. A különlegesebb termékek között szerepel a Tokaji Aszú, a Szamorodni minőségű Tokaji Furmint és a Cuvée borok.

A cég borászati tevékenysége, a legfiatalabb ágazatok közé tartozik. Az alapítás feltételei 2005-ben teljesültek, így lehetővé vált az Országos Borminősítő Intézet engedélyének megszerzése, amit hamarosan a feldolgozó adóraktári bejegyzése követett.

A pincészetben hagyományos feldolgozás folyik a HACCP élelmiszer biztonsági rendszer elvei szerint kialakított üzemi környezetben, ami jelentős mértékben hozzájárul az egyenletes, jó minőség megtartásához. Az előállítási folyamat ellenőrzése laboratóriumi és érzékszervi vizsgálatokkal történik. Boraink kiváló minőségét a tradicionális borkészítési eljárások mellett, a szigorú eredetvédelem és a jól felkészült szakemberek biztosítják.

A borászati üzem Tokaj- Hegyalja egyik legszebb vidékén, a Zemplén szívében, Sátoraljaújhelyen, az Ungvári Pince Domb területén található.
A Hegyalja egyik településén sincs ilyen kis területen, ilyen kiterjedt pincehálózat.
A pincerendszer sajátossága a pincék falát vastagon borító nemes penész, a Cladosporium cellare. A gomba a tokaji borok kiváló minőségének biztosításában játszik fontos szerepet.

Ezekben a pincékben a termőhely, a különleges mikroklíma, a környező folyók és a megfelelő szőlőfajták (furmint, hárslevelű, muskotály) egymásra találásának eredményeként, évről- évre jelentős mennyiségű, fahordókban érlelt bor kerül palackozásra.
Az érlelést nagymértékben segíti az állandó 8-12° C hőmérsékletű, 90-95%-os relatív páratartalmú környezet.
Ezen tényezők együttállása eredményezi a méltán világhírnévre szert tett tokaji borokat.

A társaság a fentiek szellemében, kizárólag hagyományos, kézi feldolgozású eljárással készült terméket állít elő, évről-évre kiválasztva a történelmi borvidék legjobb termő helyein szüretelt szőlőt, mint nemes alapanyagot.
Az egyedi, fürtönkénti-, szemenkénti (aszú esetén) válogatás teszi lehetővé a különleges minőség biztosítását.
A fahordóban három-, négy évig érlelt borok kerülnek palackozásra.
A kereskedelmi forgalomba hozatal további egy-, két év után kezdődik.
Az állomány egy részét a társaság szakemberei tovább érlelik, ugyanis a testesnek mondott tokaji borok íz-világa és belső harmóniája mintegy 8-10 éves korban érik el a tetőpontot.

Az üzem valamennyi forgalomba hozott terméke a törvényi előírások, és a vonatkozó szabályok szerint kerültek bevizsgálásra. A vizsgálati eredményeket a társaság birtokában lévő minőségi bizonyítványok tartalmazzák.


Társaságunk megváltozott munkaképességű munkatársakat keres azonnali belépésre. Érdeklődjön a feltételek iránt levélben, vagy az elérhetőségeinken!

Kapcsolat

 

Ha adatokra, információra
van szükséged, használj
okos programokat!

 

 

Készíts jegyzeteket,
másold ki a
számítógéped vágólapjára,
vagy nyomtasd ki őket!

 

Kíváncsi vagy az egészségi
állapotodra?
Ha van bátorságod megnézni,
kattints ide!

 

 

Fontos linkek!
(kereső, időjárás, szótár,
kormányzati portálok, stb.)

 

Munkahelyi sarok
- dolgozói tájékoztató -